keskiviikko 6. elokuuta 2014

Sabotaasia ulkoavaruudesta?

Päätäni alkoi taas särkemään jo aamupäivällä, ja ennen kun olin kotona puoli kahdelta tunsin oloni puoli kuolleeksi, jotenka menin nukkumaan. Nyt on jo parempi olo. Kuvasaumani olivat olleet kelvollisia yhtä lukuunottamatta, johon oli toistaiseksi tuntemattomasta syystä ilmestynyt miljoonittain pieniä huokosia. Konsultoituani suurin piiretin puolet maailman kaasuhitsareista, olen kallistunut nuoren, mutta rationaaliseen ajatteluun kykenevän kolleegani kannalle, että asetyleenin syöttö oli syystä tai toisesta vajavaista. Ilmeisesti olin muuttanut asentoani, ja maata röhnöttänyt niin, että letku oli mennyt kaksin kerroin tai jotain, enkä hoksannut liekin muuttumista, koska aamuaurinko paistaa tillotti suoraan silmiini sitä hitsatessa. Ainakin se selitys tuntuu huomattavasti loogisemmalta, kuin lähteä syyttelemään ulkoavaruuden asukkaita sabotaasista. Tästä pikku episodista huolimatta korjattu sauma, ja ne kaksi saakutin pakollista sakkosaumaa olivat ihan kunnossa, ja eiköhän minua kohta tultane irroittamaan täältä Viljaspitäjän torin laidalta häpeäpaalustakin! Jalkani alkavat hivenen puutua. Täytyy myöntää, etten ole oikein jaksanut olla kovinkaan positiivinen tänään.

Herättyäni päänsärkykoomasta, kävin hakemassa postista 25 kiloa chian siemeniä sekä vielä yhdet lenkkikengät hevosille: Minun oli viikon lopun ratsastuslenkin jälkeen ihan pakko myöntää, etteivät ne kolmoset mahdu Herra Tohtorille edes heti vuolennan jälkeen. Ostin siis lenkkarit kokoa neljä, sekä säärystinet, jos ne sattuvat olemaan liian väljät sille. Nyt voisin oikeastaan myydä jollekin ne kolmoset, niitä kun ei ole paljoa käytetty, eivätkä ne kuunaan tule ainakaan Dyydsöneille mahtumaan: Ne näköjään ovat alkaneet kasvattaa lumikenkiä jalkoihinsa.

Mutta nyt taidan lähteä aukaisemaan mahdottoman isoa chiasäkkiä ja syöttämään elikoita! Minkähän takia olen nähnyt niin paljon unia pihassani kasvavista neilikoista viime aikoina, onkohan se nyt huono vai hyvä enne? Muistuttakaa ensi yönä, että katson minkä värisiä ne ovat, unen tulkinta kun voi muuttua sen mukaan ihan radikaalistikin!

-Amatööriputkimies-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetulleet kommentit ovat tervetulleita, ärsyttävät poistetaan kyselemättä.