perjantai 11. heinäkuuta 2014

Nelilapioiset soranlevittäjät

Kirjoitan, vaikken oikeastaan edes jaksaisi. Viimeöinen lämpökatko sai hieman lisämaustetta vuotavasta paluupuolen venttiilistä: Tuli vähäsen ylimääräistä työtä, kun toinen joutui lämmittämään putkea ja höyrystämään tiptiptippasevan veden putkesta samalla kun toinen hitsasi sitä kiinni. Putkien sovittelukaan ei ihan mennyt niinkuin elokuvissa, ja jouduimme hitsaamaan muutaman ylimääräisen sauman sinne, mutta lämmöt olivat kytkettynä aamulla miltei minuutilleen katkolapussa mainittuna ajankohtana. Sai sen eteen kyllä töitä tehdä: Ei ehditty pitää minkäänlaista taukoa koko yönä, join vain termarista kahvia aina kun ei pystynyt tekemään mitään. Kyllä ihminen on hullu, ja olen vielä jollain tapaa ylpeäkin siitä!

Tämä päivä onkin sitten mennyt melko toistaitoisissa tunnelmissa: Päästyäni vihdoin kotiin, olen lähinnä nukkunut ja syönyt ja ottanut vastaan...

...sorakuorman jota hevoset alkoivat Herra Tohtorin opastuksella heti levittää tarhaansa, joskin ne lopettivat heti toiminnan minun yrittäessä kuvata niiden melko epätoivoiselta näyttävää työntekoa. Täytyy myöntää, että kavio on aika mitättömän pieni lapio, vaikka niitä onkin peräti nelin kappalein! Pitänee varmaan kutsua ihan joku traktorimies levittämään sorat pihaton eteen.

Nyt menen nostattamaan sokerit ja nukkumaan. Seuraavan puolitoista viikkoa aion nukkua ainakin kymeeneen joka päivä!

-Amatööriputkimies-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetulleet kommentit ovat tervetulleita, ärsyttävät poistetaan kyselemättä.