lauantai 21. kesäkuuta 2014

Nokkosien kuivatusta ja tanssitoivehia

En kirjoittanut eilen, koska kävimme illalla syömässä naapuripitäjän huoltoasemalla ja pitkällä juhannusautoilulla lähikuntien pikkuteillä, ja olimme takaisin tiluksilla vasta puolen yön jälkeen. Ajelusta sen verran, että ajoimme myös tanssilavan ohitse, ja minun alkoi ihan vietävästi tekemään mieli lavatansseihin, vaikka vanhoillinen Virtuaalimies ei sellaisista piittaakkaan pätkän vertaa. Saattaapi kyllä olla, että jos vain saan seuraa, niin lähden jonain viikonloppuna ihan vanhoihin kunnon tanssiloihin! Virtuaalimiehen mäkätyksistä piittaamatta.

Tänään olen jatkanut nokkoskuivatuisoperaatiotani kuivattamalla ihan ison sylillisen hevosten ensi talven nokkosia kuivurissa, ja sullomalla ne pienen sauvasekoittimella pienennnyksen jälkeen...


...valtaisaan lasipurkkiin. Ette ehkä usko, mutta nuin mitättömään kokoon menee ihan valtavan kokoinen tukko nokkosta kuivatuksen ja sauvasekoituksen jälkeen!

Älkää nyt panko pahaksenne, mutta minun on nyt ihan pakko mennä evästämään vähäsen: Aion nimittäin lähteä hiippailemaan lähimaastoihin kamerani kanssa. Pitäähän vuoden lyhin yö kuvata, ja pari taikaakin tehdä ensi talven varalle!

-Amatööriputkimies-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetulleet kommentit ovat tervetulleita, ärsyttävät poistetaan kyselemättä.