perjantai 11. huhtikuuta 2014

Sirkusesitys

Koska olin lopen kyllästynyt puikkohommiin, hitsasin tänään kaasulla uuden....... suitsitelineen. Tällä kertaa kevään näyttelyihin myytäväksi irlannin copukkaseuramme hyväksi. Ei se ihan valmis vielä ole, mutta pian on, mikäli se minusta riippuu. Ja aivan: Sen toinen korva hävisi johonkin polttoleikatessani sitä. Hitsaan siihen uuden tilalle maanantaina!

Yritin iltasella myös opettaa huomenna maatalouslomittajaksi ryhtyvälle Virtuaalimiehelle elukoittenhoitokierrosta, mutten ole varma tajusiko se mitään. Laitoin sentään hevosien ruoat valmiiksi annospusseihin, että edes ne tulevat oikein annettua. En tiedä, kuka niille mahtoi kertoa huomisesta karkumatkastani, mutta ne ovat olleet ihan mahdottoman levottomia tänään, ja hevosetkin alkoivat kärttää minulta uusintaruokintaa, vaikka Virtuaalimies oli juuri ne syöttänyt, ja kiroilivat ja kiukuttelivat ihan kamalasti, kun en niiden vaatinmuksiin suostunut. Tipusetkin lensivät hädissään ympäri tipuhäkkiä, aivan kuin olisin laittanut käteni mehiläispesään, ja loppukierroksesta minulla alkoi jo olla sokerit niin matalalla, että keksin lyhyen, mutta ytimekkään komennon livahteleville koirille: SUSMOONROOPE PERKELE! Ihan niinkuin ne riivatut elukat nyt yhdessä yössä kuolisivat nälkään poissa ollessani!

Nyt pitäisi jaksaa mennä suihkuun, mutta olen jotenkin niin tainnoksissa äskeisen hypoglykemiani tähden, että taidan alkaa nukkumaan, kerkeää sitä aamullakin käymään!

-Amatööriputkimies-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetulleet kommentit ovat tervetulleita, ärsyttävät poistetaan kyselemättä.