maanantai 27. tammikuuta 2014

Jotenkin tilanne nyt vain vaati perustamaan uuden blogin vuosien jälkeen

Teille, jotka ette vielä tunne minua aiemmasta johonkin bittiavaruuden kätköihin ikuisiksi ajoiksi kadonneesta Amatööriputkimies -blogistani, kerrottakoon hiukan taustoja siitä, miten tähän tilanteeseen on ajauduttu:Suureksi harmiksenne voin ilmoittaa olevani tänä vuonna 40 -vuotta täyttävä, vaihtelevalla menestyksellä kaukolämpöverkostoa hitsaileva putkimies savonmaalta. Kuunneltuani pärpätystä 7-vuotta ja kyllästyttyäni siihen kokonaisvaltaisen totaalisesti, vaihdoin alaa naisvaltaisista hoitajan töistä helpommin sulatettavaan putkimiehen ammattiin, päätyen lopulta erinäisten vaiheiden jälkeen naapurikaupungin kaukolämpötyömaille hitsailemaan putkia selälläni katuojassa maaten. Vaikka ette ehkä sitä tämän kuultuanne uskokaan, Olen lopulta ammatiini varsin tyytyväinen, vaikka se viekin aikaani ja syö herkkää naiseuttani yli kymmenen tunnin ajan joka arkipäivä.

Ja koska tässä putkistojen operoinnissa ei selvästikään ole vielä riittävästi tehtävää, kotoani löytyy vielä.... melkein neljäkymmentä nimeltä mainitsematonta kanaa, koirat.... Susi,


Roope ja...... Moona,

Jyrsijäpuolella työskentelevät marsu Taavetti, ja kani Petteri, sekä yövuorossa hamsteri Wäinö. (kuvia myöhemmin). Ja koska viimeinenkin ihmislapsistani muutti vuodenvaihteessa omaan asuntoonsa, otin tänne 21.12.13 näiden poloisten ihmispoikien tilalle uudet käskyläiset: Irlannin cob orivarsat.... Veetin ja Baileyn.

Lisäksi laumaani kuuluu edelleen edellisessä blogissa treffattu vanha tuttu, ajan vuolaassa virrassa sipsipusseineen ja autonkorjauskirjoineen sujuvasti lainehtiva Virtuaalimies. Keksikää itse sille parempi uusi bloginimi, itse en nyt taida jaksaa.

Alan nyt päivittelemään taas näitä arjen sattumuksia tänne, vaikka varmaan parempaakin tekemistä löytyisi. Tervetulleet kommentit ovat tervetulleita, ärsyttäviä kommentteja en viitsi edes julkaista. Viihdyttäviä, tai sitten ei niin viihdyttäviä lukuhetkiä putkienmutkien hitsauksen ja eristyksen ja elukoitten hoidon ihmeellisessä maailmassa, muusta en oikein voi kirjoittaa, koska mitään muuta en vaan ehdi tekemään.

-Amatööriputkimies-

4 kommenttia:

Tervetulleet kommentit ovat tervetulleita, ärsyttävät poistetaan kyselemättä.